Belastingadvies in Arnhem

Belastingadvies in Arnhem

Als beginnend ondernemer was de belastingaangifte doen voor mij dit jaar echt een onmogelijke opgave. Ik heb, om heel eerlijk te zijn, nooit echt veel verstand gehad van financiële zaken en ik worstelde me al een tijdje door de boekhouding heen. Echter nu met de belastingaangifte kwam er zo ontzettend veel nieuwe informatie op me af dat ik besloot om belastingadvies in Arnhem te zoeken. Ik wilde tenslotte voorkomen dat ik fouten zou maken en achteraf alsnog hoge bedragen zou moeten terug betalen aan de Belastingdienst! Daarnaast was ik benieuwd of ik naast belastingadvies misschien nog andere tips zou kunnen krijgen over hoe ik de boekhouding van mijn nieuwe zaak het beste kan aanpakken.

 

Belastingadvies in ArnhemGoed en betrouwbaar advies!

Via internet kwam ik al snel terecht op de website van Den Hartog & Hoogveld en na even rond te hebben gekeken op de website, besloot ik al snel om een afspraak in te plannen op het kantoor. Onder het genot van een kopje koffie hebben we mijn belastingaangifte doorgenomen en heb ik verder ook wat advies gekregen over de boekhouding van mijn zaak. Ik dacht altijd dat belastingadvies saai zou zijn, maar ik moet toegeven dat dankzij de gemoedelijke sfeer op kantoor het best een gezellig bezoekje werd. En het allerbelangrijkste: dankzij het belastingadvies heb ik mijn belastingaangifte keurig op tijd en zonder verdere problemen kunnen indienen. Bij deze zou ik het dus zeker aanraden om Den Hartog & Hoogveld te bezoeken als je op zoek bent naar goed en betrouwbaar belastingadvies in Arnhem!