Drukkerij Terneuzen gezocht

Ik vind het intens belangrijk dat ik een geschikte drukkerij kan  vinden om onze folder te realiseren. Dit aangezien het een bekendmaking wordt van een nieuw bedrijf, een groot feest wat we graag door middel van een folder willen laten blijken.

Door te zoeken naar Drukkerij Terneuzen ( daar komt ons nieuw bedrijf) hoopte ik het via internet te vinden zodat ik sneller actie kan ondernemen. Dit leidde mij dan ook direct naar de website van Bt-Sign. Of dat het toeval is weet ik niet, ze zitten namelijk in dezelfde straat als waar ons nieuwe bedrijf gevestigd wordt! Uitermate geschikt genoeg waardoor ik ervoor heb gekozen om bij hun langs te gaan. Wellicht dat ik er gelijk een opdracht kan neerleggen.

s5_logo

Goede resultaten

Zo heb ik vorige week deze afspraak gehad. Het was een gezellige afspraak waarin we alles konden uitleggen wat de bedoeling is met deze folder. Werkelijk alles werd door hun netjes opgeschreven zodat we aan het einde van het gesprek nog even door konden nemen om het vervolgens uit te laten voeren. Hun snelle manier van werken maakt het dan ook mogelijk dat er nog geen dag later al een voorbeeld folder bij ons op kantoor lag! Dit zag er precies uit zoals ik het in gedachten had waardoor ik voor de rest  van de folders direct akkoord heb gegeven. Ik hoef me in ieder geval geen zorgen te maken dat er geen slechte folders komen. Dankzij het zoeken op Drukkerij Terneuzen ben ik in ieder geval verzekerd dat de folders van top kwaliteit is.