Een dtp er, daar was ik naar opzoek

Een dtp er zocht ik via de wel bekende zoekmachine van het internet. Deze vond ik al snel via de website van Een sterk verhaal. Deze onderneming maakt van mijn verhaal een verhaal wat tot leven komt. Zo zal mijn advertentie en flyer veel meer eruit springen. Deze vormen van drukwerk vereisen kennis van ontwerpen en vakmanschap. Bij deze onderneming hebben zij dit allemaal en daarom maakte ik een afspraak met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker luisterde goed naar mijn verhaal en samen gingen wij dan ook aan de slag voor een goed verhaal.

dtp er

Een zeer goede dtp er

Een sterk verhaal is van Jaap Wolters en deze ondernemer is een grafisch vormgever. Ook is die gefascineerd door taal en communicatie. Door deze fascinatie is die dit bedrijf begonnen. Deze medewerker streef er dan ook naar om mijn tekst tot leven te brengen. Dit doet die uiteraard samen met mij omdat ik weet wat mijn verhaal moet zijn. Nadat wij samen klaar waren met het verhaal wat ik graag vertelt wilde hebben, was ik zeer enthousiast hier over. Daarom raad ik jullie ook deze geweldige dtp er aan. Zo word jouw verhaal een sterk verhaal.