Glasfolie voor op kantoor

Zoals jullie weten heb ik veel ervaring in de zakenwereld. Omdat ik zoveel ervaring heb help ik veel mensen om mij heen. Veel mensen in mijn familie hebben een eigen onderneming. Mijn broertje bijvoorbeeld, hij heeft een eigen kantoor en hij vraagt mij vaak om hulp. Laatst was het weer zo ver hij vroeg mij om hulp. Dit is iets wat ik erg graag voor hem doe, omdat ik het erg leuk vindt om te doen. Pas geleden was ik bij hem op kantoor om hem te helpen met de administratie. Er viel mij toen iets op, hij heeft een mooi pand op een mooie locatie maar de naam van zijn bedrijf staat nergens. Dit is erg zonde want hij zit aan een drukke weg waar dus veel mensen langskomen. Als hij ervoor zorgt dat zijn logo duidelijk te zien is kan dit klanten opleveren. Ik vertelde dit aan hem en we zijn toen samen gaan zoeken naar een oplossing. Die oplossing vonden we nog al snel bij WindowDeco. Op deze website kan je glasfolie bestellen, op het glasfolie kan je het logo van je bedrijf laten zetten.

Het werkt echt!

We hebben het logo en de naam van mijn broertjes bedrijf op de folie laten zetten en inmiddels hebben we het al op zijn raam geplakt. We merken nu al dat het werkt want in nog geen twee weken tijd heeft mijn broer er al een klant door gekregen!