Je BTW aangifte slim invullen bespaart een hoop tijd

Slimme ondernemers automatiseren processen die regelmatig terugkeren, zoals de BTW aangifte. Met het online boekhoudprogramma van Yoursminc maak je het indienen van je aangifte veel makkelijker en je hoeft niet meer iedere maand of ieder kwartaal je facturen uit te zoeken. In plaats daarvan heb je een overzichtelijk platform dat je ook nog eens overal kunt openen en bewerken. Kies voor gemak, kies voor Yoursminc.

Belangrijke gegevens voor je BTW aangifte in een duidelijk overzicht

Wat is nu belangrijk voor het indienen van je BTW aangifte. Yoursminc wijst je in het programma op de belangrijkste gegevens:

  • Je facturen
  • De uitgaven van je bedrijf
  • Bankafschriften
  • Memoriaalboekingen

Het voordeel is dat je al deze gegevens direct in het programma invoert en dat er automatisch een berekening gemaakt wordt die in het voorstel van je aangifte wordt gezet. Uitzoeken wordt een stuk makkelijker wanneer je een helder overzicht hebt. Met Yoursminc behoud je zelf de controle over je inkomsten en uitgaven en dat is waardevolle kennis voor iedere ondernemer.

Je hele administratie op orde

Met het boekhoudprogramma van Yoursminc doe je nog veel meer dan het indienen van je BTW aangifte. Sterker nog, je kunt je volledige administratie digitaliseren en in een handig overzicht samenbundelen. Zo weet je altijd hoe je bedrijf er financieel voorstaat en ga je gericht stappen ondernemen voor de toekomst.