MacBook accu’s bij Bizzix

back_accu_apple_macbook_13_inch_a1185_white_1 (1)Heb jij ook een MacBook? Dan weet je vast wat voor een fantastische kwaliteit dit is. Jammer genoeg werkt de accu niet altijd mee, waardoor je soms een webshop nodig hebt zoals Bizzix.
Zelf heb ik alleen Apple producten. Ik had eerst een Adroid mobiel, maar vaak laat de kwaliteit daar toch nog te wensen over, tenzij je een hele dure gsm koopt, en dat geld kun je dan net zo goed investeren in een telefoon van Apple. Dan weet je in ieder geval dat het wel goed zit met de kwaliteit. Daarnaast vind ik ook dat de Apple Store gewoonweg meer te bieden heeft. Want laten we even eerlijk zijn, de meeste apps komen als eerste uit voor iPhone en dergelijke. Pas daarna vind je soortgelijke apps voor de Android.

front_accu_apple_macbook_13_inch_a1185_blackEen accu voor mijn Macbook

Mijn voorkeur gaat niet alleen naar Apple uit als het aankomt op mobiele telefoons. Ook voor computers zoek ik het liever bij dit bedrijf. Wat dan ook met name erg handig is, is dat alle programma’s syncen, zowel op je mobiel als op je front_accu_apple_macbook_13_inch_a1280computer. Bij andere producten heb je daar externe apps voor nodig, zoals Google Docs en dergelijke. Kortom, met Apple heb je dus alles in een.
Onlangs ging dan wel de accu van mijn Macbook kapot. Ik denk dat dat eraan gelegen is dat ik laatst mijn computer heb opgeladen met een oplader van mijn vriend. Deze was niet voor Apple, maar leek wel de juiste spanning te hebben, dus ik dacht dat het geen kwaad kon. Ik had het dus mis. Enkele dagen later wilde de batterij niet meer laden.
Toen kwam ik bij Bizzix terecht. Hier heb ik dan ook zowel een nieuwe accu also ook een nieuwe oplader gekocht, die ik overal heen mee kan nemen!