Max strandartikelen bespaarde mijn vriend een hoop geld

werk2 werk3Een oude vriend van mij is de eigenaar van een openbaar zwembad. Ik en mijn vrienden gingen altijd heel vaak zwemmen in dat zwembad omdat het een redelijk populair bad is met verschillende baden en glijbanen. Ik help hem van tijd tot tijd met het managen van zijn zwembad, zo was hij opzoek naar leuke dingetjes voor bij het bad en daar gaf ik hem de tip: slippers bedrukken bij Max strandartikelen. Dit is een leuke toevoeging voor de badgasten omdat mensen altijd met blote voeten door een gedeelte moeten lopen waar het water ophoud na de douches en daar hebben mensen liever slippers aan dan niet maar bijna niemand neemt deze mee.

Het werd goed ontvangen

werk5Hij besloot het te doen en liet slippers bedrukken bij Max strandartikelen met het logo erop van het zwembad en plaatste deze bij de ingang van het zwembad, het werd als zeer positief ontvangen door de gasten en daar draait het ook om. Door kleine dingetjes als dit krijg je al snel een goede naam bij gasten omdat je net wat verder gaat voor je klanten en de service en dat wordt opgemerkt en gewaardeerd. Ik schrijf dit artikel op mijn blog om misschien mede ondernemers aan te kunnen sporen om net wat verder te gaan met service dan andere bedrijven zodat je een voorsprong hebt en dat kan door kleine dingetjes als dit.