Met LED verlichting verbeter je de duurzaamheid

nl_logoGoedemiddag beste lezers, Fijn dat jullie weer de tijd nemen om een artikel van mij te lezen. Zoals jullie weten ben ik dit blog voor jullie gestart. Ik behandel dan ook veel onderwerpen die te maken hebben met ondernemen. Ik probeer mijn ervaringen met jullie te delen in de hoop dat jullie hier je voordeel mee doen. Vooral jonge ondernemers probeer ik de goede richting in te sturen, want in deze tijd is het niet eenvoudig om succesvol te zijn. Zo wil ik vandaag ook weer een positieve ervaring met jullie delen. Ik ben voor mijn verlichting overgestapt naar Lamp Direct. Dit voor zowel zakelijk als particulier. Ik ben overgestapt omdat ik de energierekening te hoog vond, zowel op de zaak als bij mij thuis. Ik was daarom gaan zoeken naar alternatieve en zo ben ik uitgekomen bij lampdirect.nl. Hier heb ik verschillende LED verlichting gekocht. Zoals jullie misschien al weten zijn LED lampen duurzaam en bespaar je hier veel stroom mee. Dit kun je direct terug zien op je energierekening. Ik heb dan ook gelijk besloten om nieuwe verlichting te halen voor mijn woonkamer, keuken en badkamer. Dit natuurlijk zonder dat de sfeer er onder lijd. Want bij Lamp Direct heb je zeer veel keuze uit verschillende lampen.

philips-ledspot-mv-5.5-50w-gu10-(master)_philed6-50w-20

Positieve verandering

philips-corepro-ledspot-mv-4.5-50w-gu10-(master)_phlcpledspotmv-4.5-50w-20Ik kan de overstap dus als zeer prettig ervaren. Alle LED verlichting brand minstens zo goed en dit allemaal goedkoper. Omdat ik deze duurzame ontwikkeling steun vraag ik jullie om dit ook te doen. Wanneer je bang bent dat het veel gaat kosten moet je gewoon eens kijken op lampdirect.nl. Hier vind je uitsluitend de goedkoopste lampen of spotlichten. Deze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in topmerken als Philips. Dus wees nou verstandig en ga ook voor bewust, zoals thuis als op het werk.