Mooie autobelettering in Den Haag

Sinds wij onze auto hebben voorzien van autobelettering Den Haag, lijkt het wel dat veel meer mensen ons bedrijf ontdekken. Voorheen brachten wij onze bestelling rond in een bestelbus zonder reclame. Daar kregen wij soms klachten over omdat veel mensen een beetje argwarend waren om ons binnen te laten. Maar sinds wij onze bus hebben voorzien van reclame gaan de meeste poorten al open als wij eraan komen rijden. Niet voor niets wordt er gezegd dat reclame op de bus gemiddeld meer dan 160.000 contactmomenten per jaar opleveren. Wij zijn zeer tevreden over Style M, een jonge onderneming maar wel met 25 jaar ervaring bij diverse signbedrijven. autobelettering Den Haag

Geweldige reclame

Sinds wij onze bestelbussen hebben voorzien met mooie autobelettering Den Haag, zie je meerdere bedrijven ons voorbeeld volgen. Natuurlijk willen ook zij herkenbaar zijn in het verkeer en bij het afleveren van hun goederen. Niet alleen voor auto’s ben je hier aan het juiste adres. Ook een bedrijfspand een nieuwe uitstraling te geven die bij je huisstijl past is één van de mogelijkheden. 

Ondertussen hebben wij ook door Style M de ramen van onze bestelbussen laten blinderen. Hierdoor zijn de producten die wij vervoeren beter beschermd tegen het felle daglicht en mensen die willen weten wat wij vervoeren.