Super mooi hangend toilet aangeschaft

sani1 Een goede kennis van mij is een beginnend ondernemer en hij heeft een paar maandjes geleden een eigen zaak begonnen. Ik geef hem hierover vaak advies en help hem met verschillende zaken, laatst vroeg hij mij of ik een oplossing wist voor de toiletten omdat hij een beetje krap met het budget zat wou hij niet teveel uitgeven. Ik raadde hem Sanitair online aan hier kun je een hangend toilet bestellen voor in verhouding erg weinig geld. Ze leveren toiletten van mooie kwaliteit en overigens ook andere sanitaire spullen, ze hebben letterlijk van alles wat je wilt en dat voor een redelijke prijs in verhouding met de concurrenten die er zijn.

Het is het zeker waardsani3

We vonden het de moeite waard om hier te bestellen en dat hadden we dus ook sani2 gelijk gedaan. Toen onze bestelling binnen kwam waren we eerlijk gezegd verbaasd over de kwaliteit die geleverd werd, we hadden het niet zó netjes verwacht en daarom heb ik eigenlijk ook de moeite genomen om dit artikel te gaan schrijven, ook was de service die aan ons verleend werd erg goed dit in tegenstelling tot bedrijven waar ik eerder bestellingen geplaatst had. Ook was het installeren en in elkaar zetten van het hangend toilet erg makkelijk en we waren er eigenlijk vrij vlot mee klaar voor twee mannen met amper klus ervaring.