Verrassend ondernemen: metaal dieptrekken

et12Elke ondernemer die zijn of haar eigen product ontwikkelt, loopt er weleens tegenaan: hoe dit vorm te geven. Natuurlijk zijn er vele spelers in het veld, maar hoe weet je welke aan te trekken als je zelf geen zicht hebt op het proces, als je niet weet wat het te verwachten resultaat zou kunnen zijn? Vandaag zal ik je een bedrijf aanraden dat je voor metaal dieptrekken echt moet aandoen.

Service en kwaliteit van de geleverde producten

et1Het betreffende bedrijf in kwestie is Euro-Techniek, een firma waar ik in het verleden al meerdere malen mee te maken heb gehad en dat ik echt van harte kan aanbevelen. Voor bedrijven die hun metalen voorwerpen willen laten dieptrekken is dit echt het beste adres. Voorts doet het bedrijf allerhande andere activiteiten, de specialisaties liggen op het vlak van stempels, stampen, matrijzen en spuitgieten. In de hoedanigheid van mijn eigen werkzaamheden en de producten die wij ontwikkelden heb ik dikwijls mogen samenwerken met Euro-Techniek en de ervaringen waren uitsluitend positief. De service van dit bedrijf is oprecht te roemen en is ongeëvenaard als je naar andere partijen kijkt waar ik weleens opdrachten heb uitgezet. Dat maakt onderling namelijk nogal een verschil!

et5Verder hanteren ze een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, een die mij zeer aanstaat. De producten worden hoogwaardig geleverd en geen enkele keer heb ik ze op een fout kunnen betrappen. Altijd zijn de resultaten in een zeer vakkundige staat uitgevoerd – en dat pleit ook voor respectievelijk de nieuwe technieken die er gebruikt worden en de vakmensen die er werken. Een echte aanbeveling dus voor metaal dieptrekken!