Wederom een tip voor ondernemers: Different Doors – snelloopdeuren

Vandaag open ik weer met een bericht dat wellicht voor startende maar zeker ook voor groeiende ondernemers zeer interessant kan zijn. Uit mijn ervaringen met het runnen van een eigen bedrijf is altijd maar weer gebleken hoe belangrijk is niet alleen het goede materiaal voor de fabricatie van je producten maar ook het juiste materieel voor de procesmatige techniek in huis te hebben. Vandaag dus een bijdrage over Different Doors – snelloopdeuren, waar ik zelf in mijn carrière dankbaar gebruik van heb mogen maken. 

107

Tijd is geld – dus zorg voor snelle en veilige deuren

Immers, de Different Doors – snelloopdeuren zijn echt de beste in hun segment en zorgen er werkelijk voor dat alle processen zeer strak verlopen. Tijdswinst van secondes kan een verschil maken – want tezamen tellen deze op tot flink wat meer tijd. Stel dat je met goede snelloopdeuren toch zeker twintig tot dertig seconden tijdswinst hebt, dan is dit per opening en per sluiting al (bijna) een minuut. Stel nou dat dit een handeling is die je bedrijfsmatig tientallen zo niet honderdtallen per dag moet herhalen, dan kun je voor jezelf uitrekenen wat het aan tijdswinst scheelt te investeren in de juiste deuren.

108

Daarbij, doe je het goed, dan heb je er nog een extra voordeel aan, te weten de extra veiligheid die je ermee garandeert. Wat ik over de snelloopdeuren van Different Doors kan zeggen, is dat deze op verzoek altijd uit- en toegerust kunnen zijn met de meest geavanceerde technieken. Die zorgen dus enerzijds voor de snelle reactietijd – en tijd is geld – maar ook voor een bescherming van je bedrijf. Machines en producten zijn al helemáál geld en dus kun je deze maar beter beschermen tegen buitenstaanders. Al met al dus genoeg redenen er in elk geval over na te denken. Wie weet helpen de bijgevoegde afbeeldingen je enigszins te inspireren voor je eigen bedrijf.

104