G4S Zoetermeer

De opleidingen BHV en EHBO worden aangeboden bij G4S Zoetermeer. In die locatie zijn geschikte theorie- en praktijkruimtes ingericht, zodat de cursisten de theorie die ze hebben geleerd meteen in de praktijk kunnen brengen. In de praktijkruimtes worden realistische scenario’s nagebootst om de calamiteiten er levensecht te laten uitzien. Daarbij kun je denken aan een kantooromgeving en een laboratorium. Deze ruimtes worden gebruikt voor het trainen van het blussen van een brand, het reanimeren van mensen, het helpen van slachtoffers, omgaan met agressie en ontruimingsprocedures. De BHV- en EHBO-cursussen worden bij G4S Zoetermeer op alle niveaus aangeboden. Ook worden er herhalingscursussen gegeven.

G4S Zoetermeer voor industriële trainingen

Naast de gewone veiligheidstrainingen wordt bij G4S Zoetermeer een aantal industriële trainingen gegeven. In Zoetermeer zijn de opleiders gespecialiseerd in trainingen waarbij wordt geoefend in het omgaan met vreemde stoffen. Denk daarbij aan trainingen adembescherming, gasmeten en het omgaan met chemische stoffen. De industriële trainingen worden niet alleen aangeboden aan bedrijven. Professionele hulpdiensten maken ook graag gebruik van deze trainingen. Vooral de opleidingen in het omgaan met agressie, crisismanagement en het meten van gassen zijn populair bij de hulpdiensten, met name bij bedrijfsbrandweerdiensten.

Speciale trainingsfaciliteiten

De industriële trainingen die te maken hebben met gasmetingen, adembescherming en het omgaan met chemische stoffen worden nergens anders aangeboden dan door G4S Zoetermeer. Voor deze trainingen heeft G4S een aantal speciale oefenruimtes ingericht. Voor het oefenen met ademdragers zijn er opstellingen met tanks, een kruipruimte, kooiconstructies en kooiladders en dergelijke. Voor de training Buitenwacht zijn er afgesloten oefenruimtes, die alleen van boven of onder, of alleen horizontaal te benaderen zijn. De locatie van G4S Zoetermeer is met de auto goed te bereiken, want het pand ligt in de buurt van de A12. Wie met het openbaar vervoer wil komen moet vanaf de dichtstbijzijnde bushalte nog vijf minuten lopen.

Microsoft Office 2019 het ideale programma voor jou!

Microsoft Office 2019, een computerpakket aangeboden door het grootse computernetwerk ter wereld, is simpel gezegd populair. Zo populair dat het gros van de mensen de programma’s kennen én hier ook daadwerkelijk mee werkt. Het is ronduit populair. De reden hiervan is simpelweg de kwaliteit en het gebruiksgemak van het pakket en de programma’s hiervan. Het wordt dus door de meeste bedrijven, particulieren en individuen gebruikt. In het softwarepakket, van Microsoft, zijn onder andere programma’s zoals Word, PowerPoint, Excel, Access en Outlook beschikbaar. En laten we eerlijk zijn, wie kent of gebruikt deze programma’s niet?

De Microsoft Office populair is dan is een feit. Pages, een programma vergelijkbaar met Word, is bijvoorbeeld minder populair dan Word. Dit terwijl de beide programma’s hetzelfde kunnen en over dezelfde capaciteiten beschikken. Echter is Word de favoriet. Dit komt door de leeftijd van het programma, door de ervaringen en doordat Word op elk apparaat beschikbaar is en niet alleen op Apple apparaten. Verder, als je Word gebruikt is de kans simpelweg zo groot dat je ook andere programma’s gebruikt. De reden hiervan? Je koopt een softwarepakket waar alles in zit. Dit betekent dat je met alle situaties, zowel privé-en werk gerelateerde situaties, de programma’s van pas komen en elk voor elke situatie of werkzaamheid wel een programma is. Dit betekent dat je teksten, verslagen, presentaties, tabellen, administratie en bijvoorbeeld mailtjes snel en makkelijk kunt maken en verzenden. Dit zijn nog maar een handjevol werkzaamheden die vervuld kunnen worden, alles is namelijk een stuk meer.

Haal meer uit je (studerend/werkend) leven!

Om alles uit je studie, werk of privéleven te halen heb je een goede laptop nodig. Door het volledig gedigitaliseerde tijdperk waar we in leven is dit simpelweg een must. Het kan niet meer zo zijn dat je zonder een degelijke laptop leeft en optimaal kunt functioneren in de maatschappij. Bij een degelijk werkende laptop hoort ook een goed en aansluitend softwarepakket. Office, aangeboden door Microsoft, is de optie! Het pakket is voorzien van alles. Alle (niet-)werk gerelateerde situaties kunnen vervuld worden met de programma’s, verwerkt in het softwarepakket.

Microsoft Office 2019 de aanrader

Het nieuwste softwarepakket, Microsoft Office 2019, is toch wel de aanrader. De reden hiervan is dat hier alle nieuwe updates en vernieuwingen voor vrij komen én dat het programma veilig blijft. Hoe ouder het softwarepakket hoe meer kans op weinig tot geen vernieuwingen én een verhoogd risico factor. Verder hoeft de prijs helemaal niet super hoog te liggen. Doe daarom eerst goede research en maak zo de beste keuze.

Klant review

Je wilt altijd wel een review voor je website hebben. Een review is namelijk een teken dat de het product of review is gekocht. Hierbij weet jij als klant precies wat er is gebeurd en dat is natuurlijk erg fijn. Je wilt natuurlijk precies weten wat de pluspunten van een product zijn en hierbij kan een review zeker helpen. Om deze reden is het zeker aan te raden om dit te implementeren in jouw website. Dit is natuurlijk erg lastig en daarom is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist op het gebied van websites. Hierbij weet je zeker dat het op een professionele wijze wordt geïmplementeerd.

Bestaan er alleen tekstuele reviews?

Nee, er bestaan niet alleen een klant review. Er zijn namelijk ook video’s mogelijk en dat is natuurlijk erg fijn. Op een video kun je namelijk eenvoudig het product of dienst en de ervaringen die ermee gepaard zien. Dit is natuurlijk veel fijner dan het lezen van teksten. Mocht je hulp willen bij het maken van een professionele video review, dan is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist op het gebied van video reviews. Je weet dan zeker dat het op een professionele wijze tot stand komt.

Waarom Windows vps hosting?

Voor we het gaan hebben over waarom Windows vps hosting positief kan uitpakken voor jouw bedrijf, gaan we eerste de vraag beantwoorden wat het nou eigenlijk inhoudt. Een Windows Server is de verzamelnaam van een heleboel, door Microsoft ontwikkelde, Operating Systems. Deze zijn ontworpen om corporate netwerken, zoals internet, databases en soorten van geavanceerde messaging goed te laten draaien. Zo’n server is goed en vrij simpel toegankelijk via Windows user interface. Een groot voordeel van deze server is dat Microsoft dit goed ondersteund (wat vrij logisch is). Het systeem heeft de vaardigheden om zichzelf zonder enige vertragingen of hapering te updaten. Daarnaast werkt het erg goed in combinatie met andere populaire/veel gebruikte programma’s.

Verschillende pakketten voor Windows vps hosting op DMCA4FREE

Op DMCA4FREE worden er 8 verschillende pakketten aangeboden. Bij ieder pakket is er de mogelijkheid om te kiezen tussen Linux of Windows. Elk pakket heeft een andere prijs per maand en uiteraard andere opties. Het goedkoopste pakket kost €3,50 per maand. Dit pakket heeft 1 core en 1000MB RAM. Dat terwijl het duurste en meest uitgebreide pakket €22,50 per maand kost. In dit pakket heeft de server 8 CORE, wat geüpgraded kan worden en daarnaast 8 GB RAM heeft.

Bij een website hoort ook een logo!

Je hebt een schitterende website laten ontwerpen. Een online visitekaartje waar jij met plezier naar zult kijken. Hopelijk ook de bezoekers op de website die hier enthousiast over zullen zijn. Maar wat nou wanneer jouw logo er eigenlijk niet uit ziet. Of wellicht heb jij nog geen logo en wil je dit maar al te graag wel hebben. Alleen nu komt het probleem, hoe maak jij eigenlijk een logo? Hierdoor raad ik je aan om contact te zoeken met Vrijdag Online. Bij dit bedrijf kun jij niet alleen jouw website ontwerpen, maar ook een  geweldige logo kunnen zij voor jou maken!

De kosten die zij hiervoor berekenen zijn ontzettend aantrekkelijk. Bovendien zullen zij ervoor zorgen dat het binnen een paar dagen wordt geregeld. Het enige waar jij voor dient te zorgen is dat jouw wensen worden besproken en vervolgens gaan zij aan de slag voor je. Het ontwerp wordt bedacht en vervolgens zullen de kleuren worden ingevuld. Uiteindelijk zul je merken dat zij dit binnen een paar dagen weten te realiseren. In alle gevallen ben je sowieso bij dit bedrijf aan het juiste adres. Zij nemen met plezier de gehele website door voor je om alle punten te bespreken. Zelf heb ik hier onlangs ook gebruik van gemaakt. De service die zij verlenen is perfect en dan heb ik het nog niet gehad over de snelheid!

Gebr. Vermeer Transport, het beste bedrijf voor de grootste verhuizingen!

Heb jij al eens gehoord van Gebr. Vermeer Transport? Dit bedrijf verzorgt grote verhuizingen, bedrijfsverhuizingen om precies te zijn. Wanneer een bedrijf gaat verhuizen wordt dit natuurlijk direct een groot project. In de meeste gevallen moeten er namelijk grote en kostbare machines meeverhuisd worden. Voor dergelijke projecten is niet ieder bedrijf even geschikt. Je hebt natuurlijk een professioneel en ervaren bedrijf nodig voor een project als deze. Vermeer Transport is hiervoor uitermate geschikt. Hier zijn ze in staat om zelfs de grootste machines te vervoeren. Ze werken bij dit bedrijf met verschillende experts. Zo zijn alle chauffeurs perfect opgeleid en wordt er uiterst zorgvuldig met alle spullen omgegaan. Zo ben je er bij dit bedrijf zeker van dat het project succesvol afgerond wordt.

Waarom is dit bedrijf de perfecte keuze?

Gebr. Vermeer Transport is de beste keuze vanwege de hoge professionaliteit binnen het bedrijf. Bij grote en kostbare objecten moet er natuurlijk zeer zorgvuldig en professioneel te werk gegaan worden. Bij veel transportbedrijven wordt er te gehaast te werk gegaan om je dure spullen erdoor te laten vervoeren. Bij Vermeer Transport zijn ze snel, maar daarnaast ook zorgvuldig. Bovendien is natuurlijk ook de communicatie zeer belangrijk bij een project als deze. Om deze redenen is Vermeer Transport het meest geschikte bedrijf. Wil je graag meer weten? Dan raden we je aan de website van het bedrijf te bekijken.

Inspirerende vergaderlocatie in Arnhem

Een inspirerende vergaderlocatie in Arnhem is De Vergaderie. Voor het gemak vergader je vaak op kantoor. Toch kan het voorkomen dat je een externe vergaderruimte nodig hebt. Bijvoorbeeld voor een heidag, brainstormsessie of strategiebespreking. In dat geval is deze inspirerende vergaderaccommodatie in een herenhuis uit 1865 een aanrader.

Vergaderlocatie in Arnhem

Vergaderlocatie in Arnhem Waarom ga je naar deze vergaderlocatie in Arnhem? Op de eerste plaats om de pracht en praal van het markante herenhuis. Het rijksmonument is adembenemend vanwege de historische elementen. De binnenkomst is haast koninklijk door de marmeren trappen. Maar ook vanwege de prachtige schilderingen op de wanden uit de tijdsperiode van de Art Nouveau. De kamer en suite 1865 heeft verfijnde Neoklassieke schilderingen op het plafond. Bovendien is deze vergaderruimte supercomfortabel ingericht. In het knusse souterrain zijn nog ‘oude witjes’ en een keuken van toen vindbaar. Door de gemoedelijke sfeer voel je je daarom direct thuis in ‘Het Soete Rhijn’.

Gastvrij

Vergaderlocatie in ArnhemOp de tweede plaats is een dag vergaderen bij De Vergaderie echt een feestje vanwege de verzorging. Geen kannen koffie op tafel, maar je drinkt een heerlijke verse cappuccino of latte macchiato. De Italiaanse koekjes, dolci baci, zijn daarnaast verrukkelijk. Voor de gezonde trek staat er bovendien vers fruit. De broodjes bij lunch zijn rijk belegd. Tot slot kun je ook dineren. Je eet wat je wilt: van Hollandse pot tot een culinair meer-gangen diner. Gastvrouw Xandra Derks staat bovenal de gehele bijeenkomst tot je beschikking. Haar persoonlijke benadering geeft je dan ook een welkom gevoel. Kortom, vergaderen is hier leuk.

Makkelijk bereikbaar

Tot slot is deze vergaderlocatie in Arnhem ideaal gelegen. Het herenhuis is namelijk gevestigd in het centrum. Daarom is er voldoende parkeerplaats. Daarbij is openbaar vervoer op loopafstand. Bijkomend voordeel: je kijkt uit op het Lauwerspark. Dat maakt zodoende een wandelingetje tussen het vergaderen door mogelijk. Samengevat: ben je op zoek naar een externe vergaderlocatie? Ga dan naar De Vergaderie in Arnhem. Succes verzekerd!

 

De GDPR is niet hetzelfde als de AVG-regelgeving

Vaak wordt gedacht dat de GDPR hetzelfde is als de regelgeving van de AVG. Hoewel beide regelgevingen begin 2018 werden ingevoerd, zijn er duidelijke verschillen op te merken. Daarbij klopt het wel degelijk, dat er enige overlap zit tussen beide regelgevingen. In dit artikel gaan we in op deze overeenkomsten en de verschillen tussen de GDPR en de AVG. Zowel voor consumenten als voor bedrijven heeft de invoering van deze regelgeving voor grote veranderingen gezorgd. Als consument bent u voortaan beter beschermd, terwijl bedrijven er alles aan moeten doen om hun beveiliging nog verder aan te scherpen. Heeft u enig idee wat de GDPR voor u betekent?

IT

Beschrijving van de GDPR binnen de EU

Om te beginnen is het verstandig om naar de definitie van de GDPR te kijken, waar staat deze afkorting voor? GDPR is een afkorting voor General Data Protection Regulation, welke tegelijkertijd voor alle landen binnen de EU is ingevoerd. Het idee achter de GDPR is dat datalekken in de toekomst nog beter voorkomen moeten worden. Mocht er sprake zijn van zo’n lek, dan moeten betrokken personen hier direct van op de hoogte worden gebracht om verdere schade tegen te gaan. Denk aan een hack van accounts op andere websites, door de diefstal van wachtwoorden. Of wat te denken van de diefstal van persoonsgegevens, die voor identiteitsfraude zouden kunnen zorgen?

Persoonsgegevens

Verschillende tussen de GDPR en de AVG

Zoals eerder in dit artikel al werd aangehaald, bestaan er verschillen tussen de GDPR en de AVG. De AVG geldt namelijk niet voor alle lidstaten, maar specifiek voor Nederland. In de GDPR zit ruimte voor een eigen invulling van bepaalde regelgeving. Dit maakt dat ieder lid van de EU een eigen variant op de GDPR heeft ingevoerd begin 2018. Tussen deze regelgevingen kunnen essentiële verschillen zitten. Een website die aan de Nederlandse regelgeving voldoet, hoeft zodoende niet per definitie aan de Duitse of Belgische regelgeving te voldoen.

Waar moet je rekening mee houden voordat je BTC kopen gaat?

Voordat je in Bitcoin gaat investeren moet je voor jezelf nagaan hoeveel je wilt investeren. Het investeren in cryptocurrency is over het algemeen een risicovolle investering, omdat de koersen erg snel kunnen dalen, maar ook snel kunnen stijgen.

Zorg er dus altijd voor dat je alleen investeert met geld dat je niet nodig hebt voor belangrijke zaken, zoals de maandelijkse huur, je boodschappen of noodsituaties. Investeren in Bitcoin kan bij bepaalde brokers al vanaf € 1, dus het hoeft niet eens een groot bedrag te zijn om een investering te doen. Als je een bedrag voor ogen hebt dan is het belangrijk om het juiste moment te kiezen. Dit is volledig afhankelijk van je eigen gevoel.

Als je daadwerkelijk Bitcoin gaat kopen dan is het noodzakelijk om een broker te kiezen die het beste bij jou past. Zeker als het je eerste Bitcoin aankoop is, is het makkelijk om een broker te kiezen waar je kunt betalen met iDEAL. Bij bovenstaande brokers kun je gemakkelijk Bitcoin kopen en deze brokers zijn betrouwbare partijen in Nederland.

Bij sommige brokers heb je een eigen Bitcoin wallet nodig en bij andere wordt het voor je geregeld. Over het algemeen geldt dat het het veiligst is wanneer je je BTC in eigen beheer hebt. En het liefst nog in een zogeheten hardware wallet. Houd rekening met de volgende zaken als je Bitcoin gaat kopen:

De prijzen kunnen snel veranderen. Er kan dus een prijsverschil zitten tussen het selecteren van je BTC en tijdens de betaling.

Over het algemeen geldt dat je geverifieerd moet worden. Iedere broker heeft hier zijn eigen manier voor, maar bij alle brokers kost dit extra tijd. Denk aan een bankrekeningverificatie, identiteitsbewijs verificatie of een woonplaatsverificatie.
Bij sommige brokers heb je speciale wallet software nodig om je Bitcoin te bewaren.
Het kan even duren voordat de Bitcoin verstuurd wordt. Vrijwel altijd is dit een automatisch proces, en duurt het niet langer dan 30 minuten dat jij je BTC in bezit hebt.

BTC kopen is bij Bitvavo de beste optie!

Je BTW aangifte slim invullen bespaart een hoop tijd

Slimme ondernemers automatiseren processen die regelmatig terugkeren, zoals de BTW aangifte. Met het online boekhoudprogramma van Yoursminc maak je het indienen van je aangifte veel makkelijker en je hoeft niet meer iedere maand of ieder kwartaal je facturen uit te zoeken. In plaats daarvan heb je een overzichtelijk platform dat je ook nog eens overal kunt openen en bewerken. Kies voor gemak, kies voor Yoursminc.

Belangrijke gegevens voor je BTW aangifte in een duidelijk overzicht

Wat is nu belangrijk voor het indienen van je BTW aangifte. Yoursminc wijst je in het programma op de belangrijkste gegevens:

  • Je facturen
  • De uitgaven van je bedrijf
  • Bankafschriften
  • Memoriaalboekingen

Het voordeel is dat je al deze gegevens direct in het programma invoert en dat er automatisch een berekening gemaakt wordt die in het voorstel van je aangifte wordt gezet. Uitzoeken wordt een stuk makkelijker wanneer je een helder overzicht hebt. Met Yoursminc behoud je zelf de controle over je inkomsten en uitgaven en dat is waardevolle kennis voor iedere ondernemer.

Je hele administratie op orde

Met het boekhoudprogramma van Yoursminc doe je nog veel meer dan het indienen van je BTW aangifte. Sterker nog, je kunt je volledige administratie digitaliseren en in een handig overzicht samenbundelen. Zo weet je altijd hoe je bedrijf er financieel voorstaat en ga je gericht stappen ondernemen voor de toekomst.